Alpha Made

Om Alpha Made:

  • Vi hjælper dig med at bruge minimalt tid på effektiv træning, så kan bruge din tid på alt det andet!
  • På 1 times træning om ugen bliver du mere fit og stærk og kan vedligholde en stærk fysik og god form.

"Vi ved hvordan det er, at have super travlt og forsøge at komme og holde sig i god form. Derfor har vi lavet Alpha Made til dig - Så du får alle fordelene ved at være sund og stærk, uden at du skal bruge mange timer på træning hver eneste uge.""

Vores mission med Alpha Made:

- Gøre god træning enkel og overskuelig

- Gøre træning og sund livsstil til en vane i din travle hverdag

- Skabe tydelige resultater på under 1 times træning om ugen!


Vi er dine personlige træningsmakkere

Vi vil hjælpe dig med at træne "smarter not harder"

Som travle forældre til 4 drenge med fuldtidskarriere forstår vi, hvor uoverskueligt træning kan virke i en mega travl hverdag. Men vi ved også, hvor vigtigt det er for vores overskud, selvværd, krop og generelle velvære, at det er en del af hverdagen.


Sport og træning har fyldt meget hele vores liv. Vi er begge tidligere ungdomseliteidrætsudøvere. Robert har vundet en World Cup i kickboxing og Mie har bla. være på ynglingelandsholdet i håndbold. Vi er begge uddannet Crossfit-instruktører og har mange års undervisningserfaring. Inden vi fik børn og startede vores karriere, brugte vi masser af tid på træning. Men efterhånden som familien blev større, og jobsne mere krævende kneb det med tiden og overskuddet. Hverdagen og prioriteterne ændrede sig, men ikke ønsket om at være fit, stærk og i god form.


Vi udviklede derfor Alpha Made med fokus på at få meget ud af lidt træning. Med 1-2 timers målrettet og effektiv træning pr. uge holder vi os nu i god form uden at det går ud over samværet med familien eller kræver meget planlægning at presse ind i hverdagen.


Vi vil hjælpe dig med at få mere overskud, en stærkere fysik og mere energi ved blot 1 times effektiv træning pr. uge!

Pernille, 34

”Med fuldtidsjob og som mor til to børn har jeg hverken meget tid eller mange penge til overs. Alpha Made gør det nemt og overskueligt for mig, at få trænet regelmæssigt, når det passer ind i min hverdag”